THE Q – jouw meest succesvolle kwartaal so far

Q1 is een MEGA succes. Je hebt vast mijn instagram stories en posts gezien. Wauw, wat een vibes en wat een resultaten. Mensen hebben de investering er al na enkele weken uitgehaald, wat zeg ik, na enkele dagen. We bouwen een business op jouw voorwaarden. En dan heb ik het nog niet eens over de energie en het netwerk dat deelnemers eruit halen.

Ben jij benieuwd of THE Q ook iets voor jou is? Je meest succesvolle kwartaal so far. Join my tribe van likeminded vrouwen en ga voor een kwartaal bomvol kennis, positieve energie, community, accountability en PARTY.

Wil jij jouw meest winstgevende, meest leuke en meest heldere kwartaal so far draaien? Jouw meest succesvolle kwartaal? 

Jaleesa Reintjes-Rothof

You're invited!

Het programma loopt van april tm juni, 3 maanden lang krijg je al mijn teachings, coaching en high vibes. Niet alleen van mij, ook van de geweldige community van onderneemsters. Ga je mee op deze rijdende trein zodat we jouw meest succesvolle kwartaal so far neerzetten? Succes in business én privé?
Yes, show me!

Gratis

Cheatsheet

Verdubbel jouw productiviteit én omzet dankzij mijn GRATIS cheatsheet met 30 productiviteitstips voor passie onderneemsters!

FAQ

Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op: direct klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

Is het de investering waard?

Ik bied jouw tools en coaching om een transformatie te bewerkstelligen op verschillende gebieden. De verwachting is dat jij jouw omzet en productiviteit minimaal verdubbeld, dat jij lekkerder in je vel zit én een waardevolle groep mensen om je heen gaat creëren. Jij bent de enige die kan inschatten hoeveel dat jou waard is.

Kun jij resultaten garanderen?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

Jaleesa 11 Coaching

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende call in.

Get inspired!

Join the tribe

Meer informatie en inspiratie? Volg mij dan op Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Join the tribe, you’re invited!

Wekelijks mega waardevolle content in je inbox? Get on the list!