THE Q – jouw meest succesvolle kwartaal so far

Q1, 2 én 3 zijn een MEGA succes. Je hebt vast mijn instagram stories en posts gezien. Wauw, wat een vibes en wat een resultaten. Mensen hebben de investering er al na enkele weken uitgehaald, wat zeg ik, na enkele dagen. We bouwen een business op jouw voorwaarden. En dan heb ik het nog niet eens over de energie en het netwerk dat deelnemers eruit halen.

Ben jij benieuwd of THE Q ook iets voor jou is? Je meest succesvolle kwartaal so far. De laatste maanden van 2023 worden een ride to remember.

Join my tribe van likeminded vrouwen en ga voor een kwartaal bomvol kennis, positieve energie, community, accountability en PARTY.

You’re invited for the ride of your life.

Jaleesa Reintjes-Rothof

THE Q – de eindrace

We ontwerpen samen jouw Q GAME plan voor dit kwartaal. Hét plan waarmee jij jouw meest succesvolle kwartaal neer gaat zetten. Daarnaast zijn er 2 ‘Telegram ochtenden’ voor een 1:1 lijntje met mij voor al jouw vragen, je krijgt mijn persoonlijke feedback. 

In de online cursusomgeving vind je alle lessen, fijne templates en handvatten die jij nodig hebt om jouw kwartaal tot een succes te maken.

In de online community delen we inspiratie, tips, kun je je vragen stellen en elkaar leren kennen. Een groep met likeminded onderneemsters. Laat anderen kennis maken met jouw waarde door een masterclass te hosten.

Van niet weten waar te beginnen naar die droom eindelijk verwezenlijken. Gerdine lanceerde binnen 3 maanden haar succesvolle online SEO cursus.

“Met Jaleesa werd alles wat ik al tijden in mijn hoofd had maar voor mij uitschoof eindelijk concreet. Ik stapte uit mijn comfortzone en verkocht binnen no time een ijzersterk aanbod. Dankzij haar zijn zowel ikzelf als mijn cursus next level gegaan. En ik voel aan alles: dit is nog maar het begin.”

Gerdine Letov – SEO specialist en copywriter

Kiki lanceerde haar eerste masterclass, co-work sessie, coachingstraject én podcast in 3 maanden!

“Met Jaleesa werd alles wat ik al tijden in mijn hoofd had maar voor mij uitschoof eindelijk concreet. Ik stapte uit mijn comfortzone en verkocht binnen no time een ijzersterk aanbod. Dankzij haar zijn zowel ikzelf als mijn cursus next level gegaan. En ik voel aan alles: dit is nog maar het begin.”

Kiki van den Dikkenberg – Creativity coach & Marketeer

In de eerste 3 dagen van the Q nailde Lisa haar omzetdoel voor de hele maand.

“Ik heb een mega grote mindsetshift gemaakt en voel aan alles dat het ondernemerschap voor mij is weggelegd en dat ik succesvol ga worden. Met Jaleesa’s programma THE Q heb ik omzetdoelen overstegen, zoveel geleerd over sales, mindset, content, productiviteit.. Echt een gamechanger en ik voel aan alles dat ik zoveel meer aan kan als ondernemer dan voor THE Q.”

Lisa Pouw – Brand designer

Feel the fear and do it anyway

FAQ

Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op: direct klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, het is mogelijk om in 1, 3 of 6 termijnen te betalen. De verwachting is uiteraard dat je de investering er easy uithaalt. Let’s go, laten we ons daar beide aan committen!

Is het de investering waard?

Ik bied jouw tools en coaching om een transformatie te bewerkstelligen op verschillende gebieden. De verwachting is dat jij jouw omzet en productiviteit minimaal verdubbeld, dat jij lekkerder in je vel zit én een waardevolle groep mensen om je heen gaat creëren. Jij bent de enige die kan inschatten hoeveel dat jou waard is.

Kun jij resultaten garanderen?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

Jaleesa 11 Coaching

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende  Strategy Call in. Deze Strategy Call is een gesprek van ongeveer 30 minuten met Kiki.

Kiki is coach in Jaleesa haar team en heeft 10+ ervaring in business en marketing en zelf een succesvol bedrijf gerund als marketing & business coach. Ze heeft daarnaast Jaleesa’s programma’s gevolgd als klant en kan vanuit dat perspectief goed meedenken.

Gratis

Cheatsheet

Verdubbel jouw productiviteit én omzet dankzij mijn GRATIS cheatsheet met 30 productiviteitstips voor passie onderneemsters!

Get inspired!

Join the tribe

Meer informatie en inspiratie? Volg mij dan op Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Join the tribe, you’re invited!

Wekelijks mega waardevolle content in je inbox? Get on the list!