THE Q – jouw meest succesvolle kwartaal so far

Q1 is een MEGA succes. Je hebt vast mijn instagram stories en posts gezien. Wauw, wat een vibes en wat een resultaten. Mensen hebben de investering er al na enkele weken uitgehaald, wat zeg ik, na enkele dagen. We bouwen een business op jouw voorwaarden. En dan heb ik het nog niet eens over de energie en het netwerk dat deelnemers eruit halen.

Ben jij benieuwd of THE Q ook iets voor jou is? Q2 draait momenteel maar voor jou heb ik een Special DIY Edition.

Wil jij jouw meest winstgevende, meest leuke en meest heldere kwartaal so far draaien? Jouw meest succesvolle kwartaal? 

Jaleesa Reintjes-Rothof

Special DIY Edition.

Mega stappen zetten in jouw eigen tijd en
tempo. Extra nice: Nu alvast vlammen.
Upgrade naar de LIVE edition van Q4 mogelijk.

Van niet weten waar te beginnen naar die droom eindelijk verwezenlijken. Gerdine lanceerde binnen 3 maanden haar succesvolle online SEO cursus.

“Met Jaleesa werd alles wat ik al tijden in mijn hoofd had maar voor mij uitschoof eindelijk concreet. Ik stapte uit mijn comfortzone en verkocht binnen no time een ijzersterk aanbod. Dankzij haar zijn zowel ikzelf als mijn cursus next level gegaan. En ik voel aan alles: dit is nog maar het begin.”

Gerdine Letov – SEO specialist en copywriter

Kiki lanceerde haar eerste masterclass, co-work sessie, coachingstraject én podcast in 3 maanden!

“Met Jaleesa werd alles wat ik al tijden in mijn hoofd had maar voor mij uitschoof eindelijk concreet. Ik stapte uit mijn comfortzone en verkocht binnen no time een ijzersterk aanbod. Dankzij haar zijn zowel ikzelf als mijn cursus next level gegaan. En ik voel aan alles: dit is nog maar het begin.”

Kiki van den Dikkenberg – Creativity coach & Marketeer

In de eerste 3 dagen van the Q nailde Lisa haar omzetdoel voor de hele maand.

“Ik heb een mega grote mindsetshift gemaakt en voel aan alles dat het ondernemerschap voor mij is weggelegd en dat ik succesvol ga worden. Met Jaleesa’s programma THE Q heb ik omzetdoelen overstegen, zoveel geleerd over sales, mindset, content, productiviteit.. Echt een gamechanger en ik voel aan alles dat ik zoveel meer aan kan als ondernemer dan voor THE Q.”

Lisa Pouw – Brand designer

Feel the fear and do it anyway

FAQ

Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Hoe werkt The Q-DIY?

Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de online omgeving van THE Q. Je kunt direct aan de slag met het maken van je plan en alle lessen. Je krijgt video’s, opdrachten en templates en gaat vooral doen, zodat je ook echt die resultaten voelt en op je bankrekening ziet. Je kunt de modules volgen in je eigen tempo. Er zit een Community bij om eventuele technische vragen te stellen! We helpen je dan op weg.

Zit er ook coaching bij The Q-DIY?

In het programma krijg jij videolessen, templates en meer – alles om jouw bedrijf zo neer te zetten dat het goed geld oplevert én jij er blij van wordt. Mocht je meer willen – en echt coaching van Jaleesa willen, check dan even wanneer de Live edities van THE Q plaatsvinden.

Upgraden naar een live versie kan altijd. Is dit niet wat je zoekt, neem even contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden gecoacht te worden.

Wanneer start The Q-DIY?

De DIY variant van THE Q kan elk moment starten. De live editie van THE Q start in principe in het nieuwe kwartaal (met uitzondering van Q3).

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op: direct klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, het is mogelijk om in 1, 3 of 6 termijnen te betalen. De verwachting is uiteraard dat je de investering er easy uithaalt. Let’s go, laten we ons daar beide aan committen!

Is het de investering waard?

Ik bied jouw tools en coaching om een transformatie te bewerkstelligen op verschillende gebieden. De verwachting is dat jij jouw omzet en productiviteit minimaal verdubbeld, dat jij lekkerder in je vel zit én een waardevolle groep mensen om je heen gaat creëren. Jij bent de enige die kan inschatten hoeveel dat jou waard is.

Kun jij resultaten garanderen?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

Jaleesa 11 Coaching

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende call in.

Gratis

Cheatsheet

Verdubbel jouw productiviteit én omzet dankzij mijn GRATIS cheatsheet met 30 productiviteitstips voor passie onderneemsters!

Get inspired!

Join the tribe

Meer informatie en inspiratie? Volg mij dan op Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Join the tribe, you’re invited!

Wekelijks mega waardevolle content in je inbox? Get on the list!