OVER MIJ

Van stress, hard werken en te weinig resultaat naar verdubbeling van je omzet, meer moeiteloosheid en meer plezier. 

Ga voor succes in business en prive. Dat is waar ik mijn klanten mee help.

Ga jij die volgende onderneemster zijn?

 

Jaleesa Reintjes-Rothof

Hi, ik ben Jaleesa

Hi, ik ben Jaleesa, High Performance & Succes coach. Ik heb een achtergrond als gedragswetenschapper (MSc) en heb jarenlang in de zorg gewerkt.

Al jarenlang ontwikkel ik mezelf op persoonlijk vlak. Ik kan inmiddels zeggen dat ik een ijzersterke mindset heb gecreëerd. Ik sta positief in het leven, zie kansen in elke dag en voel mij veerkrachtig, mentaal sterk.

Hoewel ik het niet altijd gezien heb, ben ik altijd al een ‘high achiever’ geweest. Ik deed het goed op school, ging naar het VWO en op mijn 18e naar de universiteit. Tot ik daar na enkele maanden ontdekte dat ik iets miste. Ik werkte hard, maar wilde meer vanuit flow en plezier mijn doelen bereiken. Ik stapte over naar het HBO, waar ik een enorm fijne tijd had: de opleiding haalde ik met gemak én ik had een leuk studentenleven. Vanaf die tijd ben ik gaan ontdekken dat de nummer 1 key voor duurzaam succes zelfliefde is. Als jij het jezelf gunt om te genieten, om je ambities waar te maken, als je niet onzeker wordt van dingen die anderen zeggen, of van tegenslagen. Dan is de weg naar succes zoveel leuker en makkelijker. 

Ik werkte volop aan mijn zelfvertrouwen. In mijn privé leven, maar zeker ook mijn opleiding en ervaring als pedagoog en later als gedragswetenschapper hebben hierin een enorme bijdrage gehad. 

Vanuit deze basis volgde ik keer op keer weer mijn dromen. Ik deed alsnog een universitaire opleiding terwijl ik 36 uur werkte en zwanger was. Sommigen zullen dit ongezond vinden. Maar ik was meer in balans dan de meeste mensen om mij heen. Weinig stress, veel plezier. Ja, het was hard werken soms. Maar het was vooral enorm leuk. Ik volgde mijn enthousiasme, mijn verlangen. En dat is spannend, dat is soms een risico. Maar het is zoveel beter dan in jouw angsten en patronen blijven hangen. Elke keer is het mij weer gelukt. En ik weet dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Door mijn ijzersterke mindset, vertrouwen in mezelf én alle praktische tools die ik mij eigen heb gemaakt. 

Dit gevoel gun ik jou ook. Mag ik jou mijn gouden methode leren? 

Jaleesa Reintjes-Rothof

Jouw dagen volledig zelf bepalen. Zelfvertrouwen hebben. Positief in het leven staan. Verandering en ontwikkeling op een leuke manier. Geen heftige therapie. Is dit wel mogelijk?

Je ziet zoveel mensen struggelen hiermee. Je bent te streng. Legt de lat hoog. Weet niet waar je moet beginnen. Je neemt het voor lief dat je leven er uit ziet zoals het er uit ziet. Of je haakt af, omdat het je (weer) niet lukt.

Na jarenlange ontwikkeling op persoonlijk vlak, wetenschappelijk vlak én inmiddels ook op fysiek vlak vond ik een manier waarop dit kan. Leiding nemen over jouw leven. Al jouw doelen kunnen bereiken. Leven vanuit (zelf)vertrouwen en fun.

Het antwoord?

Het gaat om een combinatie van gedrag, mindset en gezondheid.

Met deze combinatie ontwierp ik een methode op basis van wetenschappelijke kennis over gedrag en mindset. Een holistische aanpak met technieken uit het oplossingsgericht coachen, de cognitieve gedragstherapie en De Wet van Aantrekkingskracht. Mijn praktische methode geeft je de handvatten om op een moeiteloze en fijne manier jouw doelen te bereiken. Ik zorg ervoor dat je de tools echt implementeert in jouw leven.

Ik help met deze methode jou als jonge, ambitieuze vrouw naar leiding over je leven. Grip op jouw agenda, doen wat jij leuk vindt, je energiek, zelfverzekerd en sterk voelen.

How does that sound?

Mijn waarden

;

Verbinding: mensen hebben liefde, erkenning en verbinding nodig om te kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Verbinding van mens tot mens is daarom van groot belang. Als coach wil ik verbinding met je aangaan, zodat jij de veiligheid ervaart die nodig is om tot ontwikkeling te komen.

;

Ontwikkeling: als er één ding zeker is in het leven, is dat alles beweegt, groeit en ontwikkelt. Kijk maar eens naar de natuur, naar onze emoties, onze gedachten. Cellen in ons lichaam. Ik geloof dat ontwikkeling een basisbehoefte is van de mens. Ontwikkelen zorgt voor voldoening. En ik help jou graag hierbij.

;

Positief: wat je aandacht geeft groeit. Focussen op het positieve. Op oplossingen. Het verstevigen en uitbouwen van dat wat goed gaat, waar je energie van krijgt. Jouw krachten, competenties.

Als je met mij aan de slag gaat…

;

Gaan we voor verdubbeling van jouw omzet

;

Krijg je zelfvertrouwen waardoor sales en zichtbaarheid je natuurlijk afgaan

;

Word je een master in planning en structuur

;

Ga ik je leren hoe je maximaal productief bent

;

Word jij die droom CEO van jouw droom bedrijf

Jaleesa Reintjes Rothof
Jaleesa Rothof

Heb je een vraag of wil je iets met me delen?
Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier! Ik reageer binnen 2 werkdagen.

Let’s connect! Volg me op instagram om dagelijks geïnspireerd te worden over persoonlijke groei.