Ik help jou als vrouwelijke dienstverlenende ondernemer naar meer succes in je business.

Meer omzet in minder tijd. Doen wat je het allerliefste doet. High Performance vanuit een vrouwelijk perspectief.

Misschien kun je je er niks bij voorstellen. Die bedrijfsgroei. En ook nog in minder tijd.
Snap ik goed.

 

Jaleesa Reintjes-Rothof

Ik vertel je er graag wat meer over.

Ik ben Jaleesa Reintjes-Rothof en met mijn achtergrond als Gedragswetenschapper en passie voor productiviteit help ik mijn klanten naar hele gave resultaten.

  •  Van leuren en trekken aan leads naar een framework waarmee je altijd klanten binnen kan halen (over and over again)
  • Van hard werken naar ‘smart’ werken en meer vrije tijd
  • Van perfectionisme naar fun & zelfvertrouwen
  • Van bescheiden naar impact maken op de levens van jouw klanten

Ik help klanten die nog willen beginnen met hun bedrijf, tot onderneemsters die al 10+ jaar in het vak zitten. Klanten met een maandomzet van 0 tot 10 of zelfs 20k per maand.

En ja, ik kom net kijken in het ondernemerschap. Wat maakt dan dat mijn methode en begeleiding zo’n goede resultaten geeft?

  • Mijn tomeloze energie en enthousiasme. Als jij ervoor wil gaan, commit ik me 100% aan jouw succes. We’re in this together.
  • Mijn achtergrond en ervaring als behandelaar in de zorg: Gedragswetenschapper met een MSc.
  • Mijn eigen ervaring in het starten van mijn bedrijf waarbij ik in een half jaar tijd van 0 naar 10k maanden groeide en mijn eerste lancering 20k, 2e lancering 45k deed (ik ondernam toen nog geen jaar fulltime). Ik ken de stappen, ik ken de groei.

Dit allemaal samen resulteert in mooie resultaten bij mijn klanten: verdubbeling van omzet, halvering werktijd. Maar lees vooral wat ze hier zelf over te vertellen hebben in een van mijn posts of bij mijn reviews.

Jaleesa Reintjes-Rothof

Jouw dagen volledig zelf bepalen. Zelfvertrouwen hebben. Positief in het leven staan. Verandering en ontwikkeling op een leuke manier. Geen heftige therapie. Is dit wel mogelijk?

Je ziet zoveel mensen struggelen hiermee. Je bent te streng. Legt de lat hoog. Weet niet waar je moet beginnen. Je neemt het voor lief dat je leven er uit ziet zoals het er uit ziet. Of je haakt af, omdat het je (weer) niet lukt.

Na jarenlange ontwikkeling op persoonlijk vlak, wetenschappelijk vlak én inmiddels ook op fysiek vlak vond ik een manier waarop dit kan. Leiding nemen over jouw leven. Al jouw doelen kunnen bereiken. Leven vanuit (zelf)vertrouwen en fun.

Het antwoord?

Het gaat om een combinatie van gedrag, mindset en gezondheid.

Met deze combinatie ontwierp ik een methode op basis van wetenschappelijke kennis over gedrag en mindset. Een holistische aanpak met technieken uit het oplossingsgericht coachen, de cognitieve gedragstherapie en De Wet van Aantrekkingskracht. Mijn praktische methode geeft je de handvatten om op een moeiteloze en fijne manier jouw doelen te bereiken. Ik zorg ervoor dat je de tools echt implementeert in jouw leven.

Ik help met deze methode jou als jonge, ambitieuze vrouw naar leiding over je leven. Grip op jouw agenda, doen wat jij leuk vindt, je energiek, zelfverzekerd en sterk voelen.

How does that sound?

Mijn waarden

;

Verbinding: mensen hebben liefde, erkenning en verbinding nodig om te kunnen leren, groeien en ontwikkelen. Verbinding van mens tot mens is daarom van groot belang. Als coach wil ik verbinding met je aangaan, zodat jij de veiligheid ervaart die nodig is om tot ontwikkeling te komen.

;

Ontwikkeling: als er één ding zeker is in het leven, is dat alles beweegt, groeit en ontwikkelt. Kijk maar eens naar de natuur, naar onze emoties, onze gedachten. Cellen in ons lichaam. Ik geloof dat ontwikkeling een basisbehoefte is van de mens. Ontwikkelen zorgt voor voldoening. En ik help jou graag hierbij.

;

Positief: wat je aandacht geeft groeit. Focussen op het positieve. Op oplossingen. Het verstevigen en uitbouwen van dat wat goed gaat, waar je energie van krijgt. Jouw krachten, competenties.

Als je met mij aan de slag gaat…

;

Gaan we voor verdubbeling van jouw omzet

;

Krijg je zelfvertrouwen waardoor sales en zichtbaarheid je natuurlijk afgaan

;

Word je een master in planning en structuur

;

Ga ik je leren hoe je maximaal productief bent

;

Word jij die droom CEO van jouw droom bedrijf

Jaleesa Reintjes Rothof
Jaleesa Rothof

Heb je een vraag of wil je iets met me delen?
Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier! Ik reageer binnen 2 werkdagen.

Let’s connect! Volg me op instagram om dagelijks geïnspireerd te worden over persoonlijke groei.