HIGH PERFORMANCE
Coachtraject

Hét life-changing programma voor de ambitieuze onderneemster die echt klaar is voor een succesvol bedrijf: performen op hoog niveau zonder in te leveren op tijd en energie.

Herken jij jezelf hierin?

Jij wil jouw droombusiness realiseren.

Zonder te verzanden in perfectionisme, mét een grote lach op je gezicht. Jij wil anderen helpen, een inspiratie voor ze zijn. In welke vorm dan ook.

Jij wil graag vol zelfvertrouwen, vanuit focus en flow jouw onderneming runnen

Maximaal productief zijn, écht vette omzet maken, impact maken. Zonder dat dit ten koste gaat van jouw energie, mood en vrijheid.

Jij hebt al veel kennis en strategie in je, vanuit jezelf of een business coach

Je weet best wat je kan doen. Jouw kansen liggen juist in het echt implementeren. Meer doen in minder tijd. Een ijzersterke basis neerzetten van jouzelf als persoon, zodat jij elk idee, elk plan en elke strategie tot uitvoering kan brengen.

Hoe zou dat eruit zien?

 

Niet vanuit de ‘mannelijke’, harde, kant productief zijn. Waarbij je uiteindelijk bezwijkt onder de stress, tot laat doorwerkt, altijd maar meer wil en meer moet van jezelf. Nee, focus, balans en maximale productiviteit zijn het meest duurzaam als jij vanuit zelfliefde werkt. Als jij jezelf optimaal leert kennen, jouw sterke kanten benut. Slim rekening houdt met jouw menstruatiecyclus en andere ritmes.

Dán kun je maximaal productief zijn, op een duurzame manier, vanuit zelfliefde en positieve energie.

Het kan EN EN zijn lieve onderneemster. Tijd voor jouw business én tijd voor jouw privé leven. Maximale omzet draaien én werken vanuit flow. Plezier hebben én jouw doelen nailen. Creativiteit én structuur.

Volledig in verbinding zijn met jezelf, zodat jij te alle tijde de juiste keuzes kan maken: tijd besparen, niet meer twijfelen.  Niet alleen luisteren naar je intuïtie, maar ook keuzes maken, actie.

Jaleesa Reintjes-Rothof

Meer omzet please!

Voor Wie?

 

√  Je bent een ambitieuze onderneemster

√  Jouw bedrijf staat

√  Je hebt inzicht in welke strategie je kan inzetten

√  Je wil met jouw onderneming impact maken

√ Jij snapt dat jij zelf de belangrijkste factor bent voor succes

 

Maar

 

√  Je bent niet tevreden met je omzet, kom maar door met die tonnen

√  Je verzandt in perfectionisme

√  Je mist een stok achter de deur om écht eens die resultaten te bereiken

√  Je ziet andere ondernemers veel productiever zijn

√  Je volgt cursus naar cursus, maar echt implementeren doe je niet

 

Jijzelf bent het belangrijkste

Je ziet wel eens onderneemsters bij wie alles moeiteloos lijkt te gaan. Stralend zelfverzekerd, genieten van hun privé leven & van succes in business.

 

Hoe dan?!

SUCCESVOL

IN BUSINESS & PRIVÉ

Je doet kennis op, leert strategieën, leest boeken. Je kijkt bij anderen wat werkt om succesvol te zijn.

Je volgt trajecten bij business coaches voor de strategie. Maar winst voor jou zit in twee dingen: het écht implementeren, moeiteloos toepassen van al jouw kennis + jouzelf ijzersterk maken. Jijzelf bent namelijk de belangrijkste factor voor succes.

Kennis is er genoeg, maar hoe kom je in actie? Hoe kom je van die onzekerheden af, die twijfels, chaos? Hoe zorg je ervoor dat je snel keuzes leert maken? Hoe leer je echt communiceren als een master? Hoe leer je goed voor jezelf zorgen? Succesvol in business én privé.

Jij mag echt actie gaan ondernemen op 2 niveaus:

Praktische tools om maximaal productief te zijn. En een transformatie op dieper niveau: vanuit een sterke basis van zelfvertrouwen en zelfliefde wordt alles moeitelozer.

En dáár ligt jouw goud. Daar ligt jouw winst. Daar liggen jouw kansen voor een succesvolle business. Omzet, impact en fun.

Jaleesa Reintjes Rothof krijg meer zelfvertrouwen

Twijfel niet langer &..

Wat anderen zeggen..

Jaleesa Reintjes-Rothof

HIGH PERFORMANCE

COACHING

PRAKTISCH

Maak kennis met mijn High Performance Methode. Een sterke basis. Die basis zit In jou. En als je die op orde hebt, dan kun je alles. Echt alles.

Verspil geen tijd en energie meer aan het opdoen van kennis, strategie. Dat ken jij. Dat weet jij. Jouw kansen liggen in het écht implementeren. Meer doen in minder tijd. Meer kwaliteit in minder tijd. Die basis – jij als persoon – ijzersterk maken, zodat je alles aankan. Zodat jij elk idee, elk plan tot uitvoering brengt. Vanuit flow en fun. Dát is een investering voor het leven.

;

Deep dive kick-off: plan voor jouw next level business

;

Coaching volledig op maat door 1:1 calls

;

Telegram support: je hebt mij als coach letterlijk in jouw broekzak

;

Exclusieve templates, modules en lessen voor maximale productiviteit en verdubbeling van je omzet

;

Maandelijkse mastermindsessies met onderneemsters zoals jij

Twijfel je of dit is wat jij nodig hebt? Boek hier je call, dan geef ik jou mijn eerlijke mening. 

Get inspired

High Performance Spotlight: Shirean Sassen

"Mijn aanbod en prijzen staan, wat resulteert in een mega groei in omzet en betere, passende aanvragen. Ik wilde geen koude acquisitie doen, en heb dat dankzij Jaleesa ook nooit hoeven doen. De aanvragen komen binnen.” Wie dit zei en hoe dit zo gelopen is, je leest...

High Performance Spotlight: Sara Snel

In het najaar van 2022 stapte deze geweldige onderneemster in het High Performance 1:1 traject. En wat een resultaten. Haar omzet verdubbelde ze in 1 maand tijd en vanaf nu is het easy om haar doelen te halen - aldus Sara. Maar haar grootste shift zat voor Sara op het...

High Performance Spotlight: Fieke Wegdam

Deze zomer startte Fieke Wegdam, brand designer, met het High Performance 1:1 traject. Fieke is een geweldige designer én is een mega leuk persoon. Ze is een gevestigde onderneemster en het laatste half jaar heeft haar bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels...

High Performance Spotlight: Amber Buisman

Deze zomer stapte een hele leuke dame in het High Performance 1:1 traject. Ik stel haar graag aan je voor. Amber heeft met het traject in een paar maanden tijd een enorme groei doorgemaakt als persoon, maar ook van persoon naar CEO van haar bedrijf. Toen ze instapte...
Jaleesa Reintjes-Rothof

Te verwachten resultaten

;
Verdubbeling van jouw omzet

Je leert hoe je prioriteiten stelt: welke stappen dragen écht bij aan die omzet? En hoe kom je daar zo snel mogelijk? Geen korte omzetpiek waar je je uit de naad voor werkt. Maximaal productief op een duurzame manier.

;
Maximale productiviteit

Meer doen in minder tijd, dus meer tijd voor jouw privé leven. Meer tijd om op te laden, hoog in energie te zijn. EN je mooiste leven privé EN je business succesvol draaien. Het bestaat.

;
Duurzaam resultaat

Ik leer je skills en tools die jij de rest van jouw leven toe kunt gaan passen, waardoor het resultaat duurzaam is.

FAQ

Ik twijfel of ik dit nodig heb

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op: direct klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

Kun jij resultaten garanderen?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

Over Jaleesa

Boek hier je Strategy Call

Deze Strategy Call is een gesprek van ongeveer 30 minuten met Kiki. Kiki is coach in Jaleesa haar team en heeft 10+ ervaring in business en marketing en zelf een succesvol bedrijf gerund als marketing & business coach. Ze heeft daarnaast Jaleesa’s programma’s gevolgd als klant en kan vanuit dat perspectief goed meedenken.

Join the tribe

Meer informatie en inspiratie? Volg mij dan op Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Join the tribe, you’re invited!

Wekelijks mega waardevolle content in je inbox? Get on the list!