Gratis Training:

5 klanten in 1 maand

Ik leer jou, als ambitieuze creatieve dienstverlener of coach heel concreet:

Hoe je nooit meer koude acquisitie hoeft te doen, maar juist succesvol sales doet vanuit verbinding.

✓ De stappen naar meer geweldige potentiële klanten bereiken tot aan het inplannen van meer salescalls.

Op welke acties jij je mag focussen om in 1 maand 5(!) nieuwe klanten te krijgen.

Let op: deze training is niet geschikt voor productondernemers & webshops.

Al meer dan 200+ keer aangevraagd!

Bizarre groei: zonder leuren om klanten

In mijn eerste jaar als fulltime ondernemer wist ik mij te focussen op alle stappen die ECHT impact maakten. Waardoor ik binnen een half jaar fulltime ondernemerschap 10k maanden draaide en vrij snel daarna een 45k+ lancering 🤫

En dat zonder leuren en trekken of koude sales doen. Daar hebben mijn klanten een hekel aan, net als jij en ik. 

Gelukkig heb ik een bewezen methode waarin ik jou leer hoe jij vanuit verbinding wárme sales gaat doen. 

Dit kan je verwachten:

Duidelijke video training van 20 minuten. 

Concrete acties waarmee je direct aan de slag kan.

5 nieuwe klanten binnen één maand!

Over Jaleesa

Ik help jou als vrouwelijke dienstverlenende ondernemer naar meer succes in je business. Meer omzet in minder tijd. Doen wat je het allerliefste doet. High Performance vanuit een vrouwelijk perspectief.

Misschien kun je je er niks bij voorstellen. Die bedrijfsgroei. En ook nog in minder tijd. Snap ik goed.

Ik ben Jaleesa Reintjes-Rothof en met mijn achtergrond als Gedragswetenschapper en passie voor productiviteit help ik mijn klanten naar hele gave resultaten.

  • Van leuren en trekken aan leads naar een framework waarmee je altijd klanten binnen kan halen (over and over again)
  • Van hard werken naar ‘smart’ werken en meer vrije tijd
  • Van perfectionisme naar fun & zelfvertrouwen
  • Van bescheiden naar impact maken op de levens van jouw klanten

Ik help klanten die nog willen beginnen met hun bedrijf, tot onderneemsters die al 10+ jaar in het vak zitten. Klanten met een maandomzet van 0 tot 10 of zelfs 20k per maand.

En ja, ik kom net kijken in het ondernemerschap. Wat maakt dan dat mijn methode en begeleiding zo’n goede resultaten geeft?

  • Mijn tomeloze energie en enthousiasme. Als jij ervoor wil gaan, commit ik me 100% aan jouw succes. We’re in this together.
  • Mijn achtergrond en ervaring als behandelaar in de zorg: Gedragswetenschapper met een MSc.
  • Mijn eigen ervaring in het starten van mijn bedrijf waarbij ik in een half jaar tijd van 0 naar 10k maanden groeide en mijn eerste lancering 20k, 2e lancering 45k deed (ik ondernam toen nog geen jaar fulltime). Ik ken de stappen, ik ken de groei.

Dit allemaal samen resulteert in mooie resultaten bij mijn klanten: verdubbeling van omzet, halvering werktijd. Maar lees vooral wat ze hier zelf over te vertellen hebben in een van mijn posts of op mijn website.